Thursday, September 30, 2010

Refoderm活膚再生精華

咩事呢?
幸運星當旺嗎?
又得到唔洗錢的護膚品!
(仲要幾貴吓架麻...)
(上一次得到嘅仲未試因為搬屋的箱都仲未開晒!)
(但係我想做多兩單生意多啲囉...)

今次呢個好有誠意,
係要列印電郵去專門店攞,
小姐會主動打俾你約時間,
會根據你的皮膚俾番支啱你的配方.

上到去個 reception 小姐比較惡 :p
可能當時心情唔靚啩...
好在唔係佢招呼我 :p
daphne 好詳細的解釋來源, 用法,
咁樣實在令我放心好多!
俾咗支 Skin Care Tonic Strong 活膚再生精華,
仲即時示範一次按摩的方法,
好似真係即時見效咁!
毛孔細咗, 有光澤, 又白咗~
特別個鼻係即時潔淨咗.

根據佢的說法而我又希望真係得的效果:
1. 淨係用呢一個產品就得啦, 眼霜 / 精華素 / xxx 什麼都唔需要加, 係冬天再乾啲至需要加面霜. (生咗仔之後要用一支二支覺得好煩, 個仔又喊!)
2. 增加血液循環, 細胞更新, 收細毛孔, 可以去黑眼圈, 可以局部當 mask 用. (好重要, 我見人地寫好得架!!)
3. 膚色冇咁暗啞, 回復健康膚色, 而停用呢個產品之後, 呢個健康膚色係會跟住你嘅.
4. 收緊皮膚, 皺紋都變淺.
5. 效果好快, 一星期就見到不同!

小姐話早晚用,
一支可以用到兩星期,
所以我決定停用其他產品,
淨係呢個玩足兩星期!
好似做一個療程咁!

另外小姐仲俾咗幾塊特製壓縮化妝棉我試吓 (HK$60/盒),
話效果更好云云...
我就唸住用瓜瓜的思詩樂應該都有同樣效果! (真係幾好用! 又平!)

自己用咗兩次都好好喎,
夜晚用完第二朝皮膚都好精神,
黑眼圈都淺咗,
我仲特別敷眼同嘴架,
大家兩星期後望一望啦!
-----------------------------------------------
Refoderm 官網
Skin Care Tonic Strong 活膚再生精華
零售 HK$880, 會員價 HK$680 (兩個禮拜內都可以).
主要蘊含鼠尾草、山金車、大松蘿及金盞菊精華,能針對肌7大問題:細紋、皺紋、鬆弛、失去彈性、浮腫、乾燥及黑頭粉刺。另更有效舒緩各類敏感徵狀及肌肉緊張疼痛,釋放出壓力的根源,令肌膚神采再現。
適合膚質:暗啞、乾燥、成熟及容易發紅皮膚

集合百草精華,「先調理、後補給」,肌膚從此脫胎換骨
我們的肌膚往往會因為環境影響、生活質素及個人習慣等構成壓力與負擔,令淋巴阻塞,毒素積聚,最後導致皮膚質素下降。
Refoderm以自然療法(Naturopathic Medicine)為概念,以「先調理,後補給」,配合中、西草本療法,讓皮膚進行自我排毒程序,經調整後肌膚達至健康正常運作,從而補給所需養份,最後解決種種問題情況。
其中皇牌「草本美肌精華液Skin Care Tonic 」採用溫和高效活性複合物,包括150種有機植物元素及草本精華、優質精華油及維他命所提煉,是Refoderm成份中的焦點在所,純正無添加。而每種成份都以最佳的份量調配,適合不同性質的肌膚吸收其所須養份。

「單一」產品,擊退高達17種肌膚問題,效果卓越
Refoderm 「草本美肌精華液」乃品牌中的皇牌產品,內含150種活性草本成份、豐富的維他命B5及多種植物精華,其特別之處在於「單一」產品便能深入肌膚底層,提供多方面的護膚效能;由清潔毛孔、調整膚色、美白嫩膚、抗紋除皺、修飾輪廓等都能全面改善。另外,當中所含的活性成份更有效維持肌膚的天然酸性保護膜,締造出完美細緻的質感。

Refoderm所有產品全無添加成份,而且經過醫學臨床測試,絕不會刺激皮膚,更可針對性地解決常見的敏感性肌膚問題和有效舒緩肌肉疼痛,乃一般護膚產品功能上難以媲美。

「草本美肌精華液Skin Care Tonic」的傳奇功效:
- 集合潔淨、促進及穩定血液循環及淋巴循環的多效能優質精華液
- 絕不含香料、防腐劑、乳化劑、荷爾蒙、二氧化鈦或染色素等物質
- 每次使用,能為肌膚深層清潔、淨化及鞏固皮膚結構,增加肌膚彈性
- 具高效柔化、舒緩及修復皮膚的功能,為皮膚帶來所需要的養份及水份
- 能去除潔面後殘留於皮膚毛孔的老化角質、油脂及污垢,使肌膚得到如磨砂護理後的潔淨柔滑。
- 絕不會除去皮膚的天然保護油脂
- 長期持續使用後,刺激新皮膚細胞生長,能平衡皮膚中的油脂線分泌,大大減少油光滿面及毛孔粗大等皮膚問題
- 配合深層的護理療程,可完全改善丘疹、發炎、黑頭粉刺、紅腫及色斑等各種皮膚問題

抹出顏色,高度揭示肌膚問題所在
Refoderm的「草本美肌精華液」的與眾不同之處在於併合「七式法」,帶走污染物;完成整個過程後,會發現化妝棉上會呈現不同的顏色,這是由於「草本美肌精華液」能滲入肌膚底層,即時將污垢抽走,並揭示肌膚問題所在。
黃色 = 毛孔阻塞及油份偏高
啡黃色 = 皮膚積存污垢
灰藍色 = 壓力及循環阻塞
啡細色 = 肌肉疲勞及疼痛

No comments:

Blog Widget by LinkWithin